csoszernet.hu


Go to content

Main menu:


CMT727

Termosztátok > Prog. szobatermosztát

C:\Documents and Settings\Rendszergazda\Asztal\termékképek\CMT727.jpg
Error File Open Error

Megnevezés

Bruttó ár Ft/db

Honeywell CMT727 programozható
rádiófrekvenciás szobatermosztát

29.500.-

A CM727 szobatermosztát családi házak és lakások fűtési rendszerének automatikus idő- és hőmérséklet szerinti szabályozását látja el.

Felhasználható olyan rendszerekbe beépítve, mely tartalmaz kombi kazánt, olajkazánt vagy gázkazán, keringető szivattyúkat, termoelektromos szelepmozgatókat, zónaszelepeket és elektromos fűtést

A rádiófrekvenciával működő CM727 rendszer készlet tartalmaz egy CMT727A szobai egységet és egy
R6660D (HC60NG) relédobozt. A szobai egységnél vezetékezésre nincs szükség. A telepítéskor csak a relédobozt kell a vezérelt készülékhez vezetékezni (pl. kazán) továbbá a szobai egységet egy megbízható RF kommunikációra alkalmas helyre helyezni. A CM727 RF kommunikációs sávja a megbízható 868MHz sávban található.

A CM727 nagyméretű LCD kijelzője, az azonos programozói filozófiának megfelelő kezelő gombok elhelyezése a már ismert CM20 termékeknek megfelelő, melynek használatát az 'OK' gomb bevezetése tovább egyszerűsíti és könnyíti.
Az egység ideális azon végfelhasználóknak, akik megbízható, pontos hőmérséklet szabályozást akarnak megvalósítani egy modern kinézetű, egyszerűen használható készülékkel.


Sub-Menu:


Back to content | Back to main menu